Ny applikation til dansk socialt netværk

Det livlige branchesite Kommunikationsforum har lanceret en ny applikation til iPhone.

Ny applikation til dansk socialt netværk

Kforum lancerer, som det første danske sociale netværk, en applikation til iPhone.

Med Kforum applikationen er der blandt andet nem adgang til de mest læse og sendte artikler, du kan følge din netværks-strøm og finde eller videresende informationer på profiler.

Kommunikationsforum har udviklet applikationen i samarbejde med det danske firma Greener Pastures og Social Square, der netop er specialiseret i socialt design.

Eksistensgrundlaget for en social applikation er åbenlyst, at du ikke er den eneste, der bruger den. Kforum har over 10.000 aktive profiler fra kommunikations-og mediebranchen, og derved grundlag for, at netværket kan ‘leve’ på applikationen. 

USA elsker sociale apps

I USA har der længe været et kæmpe marked for sociale applikationer til smartphones, der udnytter mulighederne for geo-tagging, GPS og netværksforbindelse.

Facebook er uden sammenligning den mest populære sociale applikation til smartphones – og er idag pre-installeret på mange telefoner.

Ifølge analyse instituttet Nielsen har mellem 50-60 procent af alle iPhone, Andorid-telefoner og Blackberrys Facebook installeret.

Du kan se en liste over andre (amerikanske) sociale applikationer her.

Det næste i sagen

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden gik videre med historien. Efterfølgende d. 3/11/2010 bragte vi en artikel med tematikken Scan og print med din Android telefon – Følg den videre histore her. Seneste nyt om emnet finder du her.