Ny iPad er næsten umulig at skifte skærm og batteri på

Det er tæt på umuligt at skifte batteri eller skærm i den nye iPad.

Ny iPad er næsten umulig at skifte skærm og batteri på

Hvis du er den heldige ejer af den nyeste generation af iPad, så skal du ikke ødelægge skærmen – for modsat tidligere modeller af iPad, så er den nye model tæt på umulig at reparere.

Det er i hvert fald påstanden fra stifteren af ifixit.com, Kyle Wiens, der kom med en længere teknisk forklaring under et interview til Tekzilla.

Apple har i den nye version af iPad, nemlig valgt at lime de forskellige dele af iPad’en sammen, hvilket gør det tæt på umuligt at åbne iPad’en uden at ødelægge enheden.

Både LCD-skærmen og batteriet er f.eks. limet fast, hvilket gør det både farligt og svært at skifte delene. Den eneste måde man kan få limen til at give slip, det er ved at opvarme den, hvilket i værste fald kan resultere i, at iPad’ens lithium batteri eksploderer.

Se hele interviewet med Kyle Wiens her. Ifixit.com har også publiceret en lille guide omkring problemet.

Kilde: Tekzilla.com

Efterfølgende nyt

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 10/4/2012 fik historien nyt liv med sagen; Den nye iPad vækker begejstring – Historien kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..