Ny iPhone 4-software – ingen tilbagetrækning

Apple er klar med den lovede software-rettelse til iPhone 4. Ifølge en amerikansk avis, har Apple ikke planer om at trække produktet tilbage fra markedet.

Ny iPhone 4-software – ingen tilbagetrækning

Med versionsnummer iOS 4.0.1 har Apple indfriet de løfter de kom med for 14 dage siden.

Den nye iPhone 4-version indeholder rettelser og forbedringer til den formular som udregner, hvor mange signalstreger der skal vises i displayet, ved en given signalstyrke.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg har Apple-antenneeksperten Ruben Caballero tidligere advaret Apple topchefen Steve Jobs om, at antennedesignet på iPhone 4, måske ikke har optimalt. En talsmand for Apple afviser dog, at den historie har noget på sig.

Forud for et annonceret Apple-pressemøde fredag (16. juli 2010 kl. 19) har flere spekuleret i, at Apple vil trække iPhone 4 tilbage fra markedet. Ifølge Wall Street Journal vil dette dog ikke ske.

På de første tre salgsdage blev der solgt 1,7 millioner styks af iPhone 4.

Sidste tilføjelse til historien

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. Efterfølgende d. 13/7/2010 bragte vi en vinkel på Antennefejl i iPhone 4 er dokumenteret – Du kan læse den her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om iPhone finder du her. .