Ny mobil? Touchskærm og Android 4 for under 1.000 kroner

Mobilpriser.dk kan hjælpe med at finde en ny mobil til en god pris. Eksempelvis kan en Android 4-mobil fra Sony erhverves for mindre end 1.000 kroner.

Ny mobil? Touchskærm og Android 4 for under 1.000 kroner

Smartphonen er blevet allemandseje, men der er stor forskel på de forskellige producenter og modeller – og ikke mindst prislejet.

Prisportalen Mobilpriser.dk giver blandt andet mulighed for at søge efter producent, model og den billigste pris både med og uden abonnement.

Er du eksempelvis på udkig efter en ny, men billig smartphone giver Mobilpriser.dk et bud i form af Sony Xperia Tipo, som kom på markedet for nylig.

Sony Xperia Tipo byder blandt andet på 3,2″ TFT-skærm (480 x 320 pixels), 800 MHz Snapdragon-processor, 3,2 megapixel-kamera, 2,5 GB intern lagerplads, en vægt på omkring 100 gram og Android 4.0. Flere forhandlere på Mobilpriser.dk sælger denne Android 4-“minimobil” UDEN abonnement for under 1.000 kroner.

Du kan også søge efter nye smartphones på skærmen af den Android-mobil, som du overvejer at skifte ud. Mobilpriser.dk findes således også som Android-app i Google Play – læse mere her.

Opdateringer på sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 11/9/2012 publicerede redaktionen en artikel med fokus på Sony åbner døren på klem for Windows Phone 8 – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyheder om Smartphone findes her..