Ny OnePlus teaser: lancerer ’noget særligt’ i morgen

Et nyt produkt fra kinesiske OnePlus bliver lanceret i morgen. En teaser giver et vink om, at det nok bliver et nyt headset.

Ny OnePlus teaser: lancerer ’noget særligt’ i morgen

OnePlus har højst sandsynligt en produktlancering i ærmet den. 25 august. I en stiliseret videoteaser opfordrer selskabet til at tune ind hos dem i morgen.

I videoen drejer en LP-lignende skive rundt, med groovy beats som lydkulisse. Her ses et spinnende V2-logo og lader ane at anden version af deres ’Icon’-headset snart får debut.

På selskabets hjemmeside, er Icon-headsettet stadigt til salg, mens deres mindre og billigere ’Silver Bullet’-headsettet ikke længere er på lager. V2 kan derfor også være et hint om, at det er deres begynder-headset der snart vil afløses.

På selskabets Facebook-side bedyrer OnePlus dog, at der vil blive tale om ‘noget særligt’.

Læs også:  OnePlus 3-salget vil blive sat på pause i flere lande

Mulige overraskelser

Tidligere på måneden peger lækkede testresultater dog på, at et ny, mindre OnePlus mobil skulle være på trapperne.

Står resultaterne til troende, vil den lækkede model, OnePlus A3003, have samme stærke specifikationer som den anmelderroste OnePlus 3 – men klemt ned i et mindre kabinet med en 4,6 tommer stor Full HD skærm.

Rygterne er dog blevet afvist af selskabets grundlægger, Carl Pei ved flere lejligheder.

Se også:  Specifikationer på en mindre OnePlus 3 dukker op

Du kan se teaseren i videoen herunder.

Efterfølgende nyt om emnet

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden kørte videre med bolden. 23/8/2016 kørte vi artiklen Sennheiser OCX 686 – klar til start [TEST] – Du kan læse det videre forløb her. Tjek også seneste nyt om emnet her.