Ny Sony-tablets specs lækket

Der kommer nyt fra Sony på tablet-fronten inden længe, og nu er en del af specifikationerne lækket

Ny Sony-tablets specs lækket

Vi har tidligere kunnet fortælle, at Sony allerede er begyndt at inkludere Sony Xperia Z3 Tablet Compact i deres brugermanualer, så den kommer nok inden længe, og nu kan vi fortælle lidt af specifikationerne.

Læs også: Sony Xperia Z3 med specs bliver godkendt

En tipper har giver Android Origin nogle detaljer om den kommende tablet, som vil have en størrelse på omkring 8” og en opløsning på 1920×1080 med Sonys Triluminos og X-Reality-teknologi sammen med et lag antirefleksivt materiale.

Indeni vil den nye Xperia Z3 Tablet Compact ligne forgængeren, Xperia Z2 Tablet. Der vil også være en Snapdragon 801-processor, som dog er clocket højere end hos Xperia Z2 Tablet.

Læs også: Sony vil lave selfie/parfume-kamera

Derudover vil der være 3GB RAM og 16GB lagerplads at gøre godt med, ligesom den nye tablet vil være støv- og vandtæt, ligesom det er karakteristisk for Sonys Xperia-serie.

Android Origin vurderer kilden til at være ganske troværdig med en god historie inden for Sony-produkter, men maner dog stadig til besindighed, da oplysningerne af naturlige årsager ikke er bekræftede.

Efterfølgende om sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 18/8/2014 kørte vi en artikel med temaet Sony arbejder på mindre tabletKlik her for fortsættelsen.. Seneste nyt om emnet kan du finde her.