Nyt tysk mobilselskab debuterer med radikale løsninger

Linshof er en lille tysk mobilproducent som har skabt deres første mobiltelefon til at imponere: Her er Linshof i8.

Nyt tysk mobilselskab debuterer med radikale løsninger

For vores tyske naboer mod syd er storhedstiden på mobilfronten ovre. For dem som husker mærker som Siemens, AEG, Telefunken og Grundig vil også hurtigt lægge mærke til at ingen af disse længere eksisterer som mobilproducenter.

Alligevel er Tyskland ikke helt udraderet på mobillandskortet for et lille tysk selskab forbereder sig nu til at lancere en spændende topmobil. Det lille Hamburg-baserede selskab hedder Linhof og opererer med bare 12 ansatte.

Selvom virksomheden er lille er ambitionerne store for deres første produkt, døbt Linshof i8. Og de frygter ikke at gøre tingene anderledes. Første hint bemærkes allerede i designet som med sine ottekantede facon ikke ligner nogen anden mobil til dato.

Selve telefonen huser et 5 tommer fuld HD AMOLED-display, 80GB lager og en octa-core processor på 2,1 GHz. Sammen med nyeste Android 5.0 Lollipop, 3GB RAM og et 3100 mAh batteri, er forudsætningerne til stede for at sikre en god ydelse. Linshof slår samtidig fast, at deres i8-mobil vil være optimeret for at sikre den bedst mulige ydelse og stor fleksibilitet.

Se også: KAZAM Tornado 348 – Verdens tyndeste smartphone

Softwaren bygger videre på Android-styresystemet med et system af ruder, meget lig dem man finder i Windows Phone 8. Samtidig vil Linshof give brugeren mulighed for at skippe Android helt og i stedet installere Linux styresystemet.

Kameraet vil byde på 13 megapixel med en lynhurtig f/1,8 optik, mens frontkameraet vil byde på selfie-godkendte 8 megapixels.

Prisen vil lyde på 380USD, eller omtrent 2.300,- danske kroner før told og afgifter. Linshof vil fåå europæisk debut i første kvartal 2015.

Du kan læse mere om Linshof i8 på linshof.com.

linshof i8