Ny video viser iPhone 5 front og dele

Mulige reservedele til den kommende iPhone er blevet vist i en ny video på YouTube - se den her.

Ny video viser iPhone 5 front og dele

Vi nærmere os tydeligvis en præsentation og release af den kommende iPhone, og Apple arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden deres event, som forventes at ske den 12. september i San Francisco.

I følge SmartPhone Medic som bl.a reparerer iPhones, så er de i besiddelse af nogle iPhone dele som kan afsløre en del omkring designet af den kommende iPhone.

I deres video herunder illustrere de forskellen på iPhone 4/4S skærmen i forhold til den nye iPhone, og viser en væsentlig ændring i bunden, hvor man ser en kun 8-pins dockindgang og et mini-jack stik til hovedtelefoner. Serviceantennen er også placeret i bunden ved docking-stikket.

Der er egentlig ikke noget nyt i disse “afsløringer”, og jeg ved ikke hvor meget man kan stole på videoens indhold. Det skulle være lidt underligt hvis Apple frigav nogle reservedele før præsentationen, til firmaer som SmartPhone Medic.

Seneste nyt om iPhone

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden fulgte op på sagen. 23/8/2012 tunede vi igen ind på emnet med en nyhedsartikel med fokus på Øjeblikkeligt forbud mod iPhones, iPads og Galaxy produkter – Tjek artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..