Nye abonnementer hos Unotel

Væk med taksering pr. påbegyndt minut og besværlige priser afhængige af hvornår på døgnet der ringes. Unotel har holdt en tiltrængt oprydning i abonnementerne.

Nye abonnementer hos Unotel

Mobilselskabet Unotel har introduceret en ny abonnement-struktur. De nye navne er "Single", "Flexmobil", "Maxmobil" og "Talk1".

Med Flexmobil forsøger Unotel, at kombinere muligheden for at købe en billig mobiltelefon, samtidigt med gode samtaler og sms-priser. SMS koster 20 øre, minutprisen er 60 øre (sekundafregnet), og opkaldsafgiften er 0 kroner. Man binder sig til et minimumsforbrug på 99 kroner om måneden.

Maxmobil har en sekundafregnet minutspris på 30 øre og SMS er nede på 10 øre. Bindingen er et abonnement på 99 kroner pr. måned, som ikke kan bruges til minimumsforbrug. I forhold til Flexmobil kan der vælges mellem nogle lidt dyrere mobiltelefoner.

Unotel har 40.000 kunder, oplyser selskabet.

Redaktionen har mere i sagen

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 9/4/2008 gik vi videre med en sag med fokus på Officielt: Mobilen er mandschauvinist – Den næste artikel om emnet finder du her. Seneste nyheder om Mobiltelefon kan du læse her..