Nye billeder af Samsung Galaxy Tab S2 dukker op

Samsungs kommende supertablet, Galaxy Tab S2, vises frem på Twitter endnu en gang - nu set fra bagsiden.

Nye billeder af Samsung Galaxy Tab S2 dukker op

I går kunne Twitter-brugeren OnLeaks, som har ramt plet med en lang række produkter de seneste måneder, vise det første billede af Samsungs kommende toptunede Galaxy Tab S2-tablet.

Nu er han på banen igen med intet mindre end to billeder af slagsen, som viser den tynde tablet frem fra to vinkler set bagfra.

Læs også: Første billeder af Samsungs nye toptablet er ude

OnLeaks tilføjer, at der kan forekomme ændringer ved den endelige lancering i forhold til de viste billeder, da det ikke er officielle pressefotos fra Samsung. I stedet er de fra en asiatisk forhandler af tilbehør, der af tipsteren anses som særlig troværdig.

Samsung Galaxy Tab S2

Foruden den 9,7″ store skærm på 2048 x 1535 pixels i et 4:3-format, en Exynos octa-core-processor, 3 GB RAM, 32GB lagerplads og et 8 samt 2,1 MP kamera som afsløret ved gårsdagens billede vil tabletten også byde på to stereohøjttalere, der dog sidder nede i bunden uden om Micro USB-porten og tilslutningen af hovedtelefoner.

Læs også: Samsung lancerer “Iron Man”-variant af Galaxy S6 næste måned

De to nye billeder afslører også, at Samsung går all-in på aluminium med Galaxy Tab S2, da metalrammen vist frem i går også dækker hele bagsiden i et yderst stilrent design. Kun kamerasensoren bryder den fuldstændig plane bagside bagpå.

Samsung Galaxy Tab S2

Til sidst fortæller kilden, at dimensionerne på Galaxy Tab S2 lyder på 237,17 x 169,58 mm med en tykkelse på kun mellem 5,5 og 5,9 mm.

Hvornår den spændende supertablet fra Samsung lander i butikshylderne, melder historien endnu intet om. Andre rygter går dog på, at den allerede bliver en realitet næste måned.

Seneste nyt om Tablet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 29/4/2015 fulgte vi historien op med sagen om Apple iPad Air 2 – Forfinet til fingerspidserne [TEST] – Den finder du her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..