Nye fyringer på vej i Microsofts mobile stab

En ny prikkerunde er undervejs i Microsofts mobilforretning, skriver finsk avis.

Nye fyringer på vej i Microsofts mobile stab

Dusinvis af Microsofts finske medarbejdere må snart se sig efter nyt arbejder lyder det fra den finske avis Helsigin Sanomat.

Fyringerne vil hovedsagligt ramme marketingsmedarbejdere i Microsofts smartphone-afdeling – en afdeling som Microsoft overtog efter opkøbet af Nokia mobilforretning.

Læs også: Mystisk Lumia-telefon nævnt af kinesisk Microsoft

Dermed fortsætter Microsoft med at skære i staben efter at selskabet varslede en massefyringen af 7.800 medarbejdere i juli måned. Sidste år blev 2.300 ud af 3.200 ansatte afskediget i Finland.

En talsmand for Microsoft bekræfter over for ZDnet, at de nye fyringer ikke er en del af de sommerens varslede fyringer.

Fyringerne kommer i kølvandet på en, for Microsoft, kedelig rapport, der viser et kæmpe fald i antallet af solgte Lumia-smartphones i 2015.

Se også: Salget af Lumia-smartphones styrtdykker

Sagen fortsætter

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 10/2/2016 blev historien fulgt op med sagen om Moto G (2. gen) modtager nu Android 6.0 Marshmallow – Næste artikel om temaet finder du her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Smartphone..