Nye iPhone 6 rygter

Hver uge synes at bringe nye rygter omkring den kommende iPhone 6, og den første i det nye år er heller ingen undtagelse

Nye iPhone 6 rygter

Det sydkoreanske site ’ET News’ har i denne uge bragt rygter – fra kinesiske medier – om, at den kommende iPhone 6, også kaldet ’iPhone Air’, kun skulle blive seks millimeter tyk. Dette er en væsentlig reduktion af tykkelsen, hvis man sammenligner med iPhone 5 og 5S, som begge er 7,6 millimeter tykke.

Kineserne synes også at være informeret om, at telefonen bliver en smule større, lavet af metal og lidt tungere end deres seneste flagskib, iPhone 5S.

Og eftersom det hele stadigvæk kun er rygter, selvom kineserne plejer at være godt informerede, så kan ’ET News’ også oplyse, at Apple arbejder med skærmstørrelser fra 4,7 til 5,7 tommer, i stedet for den sædvanlige på 4 tommer.

Det eneste som måske kan valideres, er frigivelsesdatoen i september, der ifølge koreanerne vil resultere i en prisnedsættelse af iPhone 5S i USA til maj. Dette er så småt begyndt, da Best Buy allerede nu har sænket prisen på 5S.

Seneste nyt om emnet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 3/1/2014 kørte vi en opfølgning med en artikel med temaet Forvent store skærme på iPhones i 2014 – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.