Nye Windows Phone 8 features afsløret

Nye features for Windows Phone 8 viser at platformen kan håndtere auto-upload i baggrunden. Der er også nyt til Internet Explorer 10.

Nye Windows Phone 8 features afsløret

Der kommer hele tiden nye features frem omkring den kommende Windows Phone 8 software, og denne gang er blandt andet auto-upload featuren, og nye tiltag i Internet Explorer 10 blevet spottet.

Auto Upload featuren betyder at billeder, video og lyd kan sættes til at blive uploadet i baggrunden via Wi-Fi forbindelsen, det skriver Wmpoweruser.com.

Billeder, video og lyd som du har indfanget i løbet af dagen, kan dermed blive uploadet til din harddisk i skyen, når du kommer hjem, og kobler dig på det trådløse netværk.

Funktionen er i forvejen kendt på andre platforme, blandt andet Android hvor applikationer som Google+, Picasa og Dropbox gør brug af auto-upload funktionen.

Auto-upload feature i Windows Phone 8

Internet Explorer 10

Internet Explorer 10 der bliver den faste browser i WP 8 viser sig at få avancerede og brugerdefinerede funktioner.

– Ingen Skype og Internet Explorer 10 i Windows Phone 7.8

Det er Mobiletechworld.com der er kommet i besiddelse af lækket SDK software, der vise de nye funktioner som du kan se herunder.

– You can now customize address bar button.

– You can use Microsoft Data Sense service to act as a proxy to reduce data usage.

– You can now block cookies from specific websites and apps.

Ved at følge Mobiletechworld linket er der flere små WP 8 nyheder.

Internet Explorer 10 indstillinger

Mere nyt i sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 25/7/2012 gik vi videre med temaet i historien; Guide: Sådan får du fat i en Nexus 7 tablet nuKlik her for at åbne artiklen.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.