Officielt: Android 6.0 kommer til OnePlus-telefoner

Alle tre OnePlus-smartphones vil få Android 6.0 Marshmallow, oplyser selskabet. Se hvornår opdateringen kommer her.

Officielt: Android 6.0 kommer til OnePlus-telefoner

Ejere af OnePlus telefoner kan se frem til en stribe opdateringer til Google nyeste version af Android 6.0 Marshmallow i starten af 2016. Det skriver selskabet i på deres forum.

Det bliver selskabets to flagskibstelefoner, OnePlus One og OnePlus 2, der kan se frem til at blive opdateret først – men de vil få hver deres version af Android 6.0 i første kvartal 2016.

Læs også: OnePlus X – første møde [WEB-TV]

OnePlus One ejere vil derfor kunne opdatere til Cyanogen OS 13 i starten af året, mens OnePlus 2 vil få Oxygen OS varianten af Android Marshmallow, som blandt andet vil give bredere support af den indbyggede fingeraftrykslæser.

Selskabets bekræfter samtidig, at der bliver arbejdet hårdt på at bringe Android 6.0 til den nyligt lancerede OnePlus X – dog uden at oplyse om nogen konkret tidsramme for software-opdateringen.

Se også: OnePlus’ “skrot din Samsung”-kampagne giver bagslag

Mere til historien

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 5/11/2015 bragte vi sagen OnePlus X salgstart i dag – sådan får du fat i den – Historien kan læses her. Du kan læse absolut seneste nyt her.