Oister bliver også et teleselskab

Nu vil Oister, som kun har solgt mobilt bredbånd, også tilbyde telefoni. Et abonnement med fri SMS og fri data sammen er strikket sammen.

Oister bliver også et teleselskab

Oister der tidligere udelukkende har solgt mobilt bredbånds-abonnementer til danskerne, vil nu også forsyne kunderne med telefoni.

Derfor har de strikket et abonnement sammen, der for et fast beløb giver fri SMS og data.

-“Vi fik en del henvendelser fra vores kunder, der gerne ville samle deres bredbånd og telefoni hos os, og det synes vi gav god mening,” forklarer Kenneth Boye, direktør hos Oister til Mobilsiden.dk

Ingen ekstra-regning for data

Med abonnementet håber Kenneth Boye at få fat i dem, der SMS’er meget og som gerne vil kunne tjekke Facebook og gå på Youtube med mobilen. 

-“Vores abonnement koster det samme som SMS-abonnementer hos andre selskaber, men hos os får du en data-pakke med ovenikøbet, for samme pris,” fortæller Oister-direktøren.

Samtidig er abonnementet til alle dem, der er bange for at bruge nettet på mobilen, af frygt for en kæmpe ekstra-regning. 

-“Hos os er der ingen ubehaglige overraskelser, du kan surfe lige så meget du vil,” siger Kenneth Boye. 

Du kan surfe med 1 Mbit/s, indtil du har brugt 1 GB, hvorefter hastigheden sættes ned måneden ud. Mange helt almindelige mobilkunder, bliver normalt ikke over 500 MB data pr. måned.

Abonnementet

Med Oister Mobil får du for 69 kroner om måneden ingen opkaldsafgift, fri sms, og fri data på mobilen.  

Minutprisen er 45 øre, og der betales for hvert påbegyndt minut. MMS koster 2,5 kroner stykket.

Ved oprettelse betales 100 kroner for en startpakke.

Oister kører desuden introduktions-kampagne, med tilbud på fem forskellige mobiler med et halvt års binding.

Seneste tilføjelse til sagen

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 16/3/2009 gik redaktionen videre og publicerede artiklen; OiSTER tilfreds med “bedst til prisen”-kåring – Den kan læses her. Seneste nyt om temaet finder her.