Oister-kunde føler sig snydt af teleselskabet

Oister har opkrævet et større beløb for en samtale i Thailand, kunden ikke mener har fundet sted. Kundeservicen er alt andet end behjælpelig, men nu genåbner direktøren sagen.

Oister-kunde føler sig snydt af teleselskabet

Hold skarpt øje med mobilregningen efter en udlandsrejse. Det er nemlig ikke sikkert teleselskabet fakturerer de korrekte minutter, for dit telefonforbrug på rejsen.

Det har Flemming Pedersen måtte sande efter han vendte hjem fra vinterferie i Thailand. Ved et rutinetjek af mobilregningen fra Oister opdagede han, et beløb på 690,95 kroner for én times opkald hjem til Danmark.

Flemming Pedersen kunne ikke erindre et så langt opkald, og tjekker derfor opkaldsloggen på mobilen der er ringet til.

Til hans store overraskelse viser det sig, at et opkald på 52 sekunder er noteret på regningen for præcis en hel time – altså 01.00.00. På telefonen der er ringet fra, står der én times samtale, altså en forskel på 59 minutter og 8 sekunder.

Så i stedet for et beløb på lige under 20 kroner, skal han i stedet betale over 650 kroner mere for opkaldet.

Flemming Pedersen mener ikke han kan have foretaget den lange samtale, da opkaldet blev afsluttet efter 52 sekunder.

Dårlig kundeservice

Flemming Pedesen kontakter straks Oisters kundeservice, der trods billeddokumentation pure afviser hans klage med et, hvad Flemming betragter, som et dårligt svar.

– ”Tak for din mail. Jeg har forhørt mig med min tekniker og han mener at fejlen ikke ligger i vores system. Det der kan være sket er, at dine indstillinger på telefonen evt. har stået på ”afvent opkald” eller ”opkald venter” – som betyder, at telefonen vil prøve at ringe op igen. Jeg må desværre meddele at vi ikke kan tilbageføre pengene,” lyder det første svar fra kundeservicemedarbejderen.

Flemming Pedersen forsøger i et svar igen at gøre opmærksom på den tydelige fejl, men måtte efterfølgende rykke Oister, for et svar, der tog over seks dage at få.

– ”Tak for din mail. Jeg fastholder min beslutning – men tekniker har lavet vurderingen og den følger jeg”.

LYT: Her kan du høre et interview med Flemming Pedersen

Opfattelsen hos Flemming Pedersen er nu, at sagen er afsluttet, og han blot skal betale. Men efter Mobilsiden.dk har taget sagen op, vil Oisters direktør Jesper Bennike tage et ekstra kig på samtalen i Thailand.

– ”Chancen for at ramme 60 minutter præcist er vel det samme som at vinde i lotto, men det sker jo. Men vi vil grave ned i sagen og forsøge at blive klogere på det,” siger Jesper Bennike.

Oister-direktøren medgiver, at det er dyrt at bruge mange medarbejderes tid på at undersøge en åbenlys sag – også mere end de 690 kroner som er tvisten.

Oister lægger op til, at der skal findes en mindelig løsning med kunden.

LYT: Hør Oisters direktør forsvare sig i tvisten

Seneste tilføjelse i sagen

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 2/12/2011 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen om Stadigvæk netværksproblemer hos Oister – Læs her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..