Økonomisystemet e-conomic klar med applikation

E-conomic har netop, som de første i verden, lanceret en iPhone-applikation, der lader dig tage hele dit regnskab med på farten.

Økonomisystemet e-conomic klar med applikation

Benytter du eller din virksomhed økonomisystemet e-conomic, så er der godt nyt. E-conomic har netop lanceret en iPhone-applikation, som synkroniserer med dit regnskab.

Det betyder, du kan følge med på telefonen i alt, hvad du, dine kollegaer eller revisor foretager sig i dit regnskab.

Applikationen er perfekt til erhverv, hvor man er meget på farten og har brug for at skrive, bogføre, udskrive regninger og meget andet med det samme.

Det er fra start kun iPhone-brugere, der har glæde af denne applikation, men inden for de kommende tre måneders tid forventer e-conomic at have en Android-version klar.

Applikationen er gratis og kan hentes i App Store.

E-conomic har desuden lavet en konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en iPhone 4. Alt du skal gøre er at bedømme applikationen, og sende din anmeldelse til iphone@e-conomic.com. Du behøver ikke være e-conomic kunde for at prøve applikationen, eller deltage i konkurrencen.

Opfølgning på artiklen

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 1/11/2010 fik historien nyt liv med historien; Samsung Omnia 7 – Windows Phone godt på vej (mobiltest) – Du finder den her. De sidste nyheder om emnet finder du her.