OnePlus 5 hype: Vælg selv mobilens farve

Der er ikke længe til, at OnePlus søsætter et ny flagskib. Selskabet afholder en afstemning hvor mobilens farve kan vælges.

OnePlus 5 hype: Vælg selv mobilens farve

Står rygterne til troende vil OnePlus 5 først få sin debut i juni måned, men står det til OnePlus’ Facebook-side skal det ikke afholde brugerne fra allerede nu at vælge mobilens farve.

På selskabets franske Facebook-side giver OnePlus brugerne mulighed for at vælge den farve, de syntes vil klæde mobilen bedst.

Særligt farvepaletten synes at være interessant, for ud over at tilbyde på klassiske farver som sort og guld kan der vælges en rød samt en mystisk blanding mellem pink og turkis. Den sidstnævnte farve, kan dog vise sig at være en joke eller være et forsøg på at simulere en finish i stil med den HTC sidst år introducerede med deres ’liquid surface’.

Vil du afgive din stemme, kan du klikke her, for at deltage i OnePlus’ afstemning. 

Hvad OnePlus i sidste ende introducerer får vi først at se omkring starten af sommeren. Du kan allerede nu se nogle af de første OnePlus 5 prototyper her.

Læs også:  OnePlus 5 stryger til tops i benchmark-test

HTC U Ultra med den særlige ‘Liquid Surface’-finish er det tætteste, vi i dag kommer på en pink/turkis smartphone.

Sidste tilføjelse til sagen

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 17/5/2017 kom der nyt i sagen med et indlæg omkring Spionfoto: OnePlus 5 prototype med dobbeltkamera – Den videre historie kan du læse her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .