OnePlus 5 livestreaming – følg eventet her

Klokken 18.00 i aften går det løs. Det prisvenlige OnePlus 5 flagskib bliver offentliggjort. Se lanceringseventet live her.

OnePlus 5 livestreaming – følg eventet her

Efter mange måneder, uger og dage med læk og spekulationer er OnePlus 5 omsider ved at være klar til sin offentliggørelse.

Kl 18.00 dansk tid, vil OnePlus’ chef, Carl Pei, indtage scenen og præsentere femte generation af topproduktet fra selskabet med de prisvenlige topmobiler.

Står de lækkede informationer om telefonen til troende, vil OnePlus 5 blive selskabets mest ambitiøse mobil nogensinde. Specifikationerne er som sædvanligt i top, men et nyt dobbeltkamera giver grunde til at tro, at OnePlus tildeler mange ressourcer til en af forgængerens svagheder.

Se også: ’Making of’-video afslører OnePlus 5  

En springende punkt bliver offentliggørelsen af prisen. Med hver generation har OnePlus krævet stadigt flere penge for deres toptelefon, og står rygterne til troende kan regningen på en OnePlus lande et godt stykke over fire tusinde kroner.

Det og meget andet, vil selskabet svare på, når eventet under overskriften ‘Focus on What Matters’ går i luften.

Klik herunder, og se hvad OnePlus vil byde ind med deres OnePlus 5.

Sidste nye om temaet

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 20/6/2017 gik vi videre med temaet i historien; ’Making of’-video afslører OnePlus 5 – Historien kan du læse her. De sidste nyheder om temaet finder du her.