OnePlus-direktøren afslører: OnePlus 3 kommer i 2. kvartal

Den næste generation fra OnePlus - smartphonen OnePlus 3 - kommer inden udgangen af juni måned i år, afslører firmaets ene grundlægger, Carl Pei.

OnePlus-direktøren afslører: OnePlus 3 kommer i 2. kvartal

OnePlus lancerede sidste sommer topmodellen OnePlus 2, der skulle følge op på succesen med debuttelefonen OnePlus One. Nu er det snart tid til firmaets tredje topmodel, som ventes at få det meget sigende navn OnePlus 3.

Læs også: OnePlus giver permanent rabat på OnePlus 2

Til hjemmesiden CNET fortæller medstifteren, Carl Pei, at du kan forvente en ny OnePlus 3 inden udgangen af 2. kvartal 2016, som altså vil sige inden udgangen af juni måned.

Derudover fortæller han, at den relativt nye producent sigter efter en topmodel, der kan konkurrere med de seneste smartphones, der er lanceret ved Mobile World Congress den seneste uges tid – altså Samsung Galaxy S7, LG G5, Sony Xperia X Performance og Xiaomi Mi 5 Pro.

OnePLus smartphones
OnePlus’ portefølje af smartphones består indtil videre af modellerne One, 2 og X.

Carl Pei håber, at den kommende OnePlus 3 vil betage forbrugerne på samme måde som OnePlus One gjorde det, da den i 2014 i høj grad overraskede alt og alle med en pris, der lå på halvdelen af, hvad andre telefoner med lignende specifikationer kostede.

Sidst, men ikke mindst, røber han, at den vil få et ”nyt design”, som efter alt at dømme kommer til at afvige mere fra den nuværende OnePlus 2 end det var tilfældet med den i forhold til forgængeren OnePlus One.

Læs også: OnePlus X kan nu købes uden invitation – for altid

Der er endnu ikke nogen som helst oplysninger om, hvad OnePlus 3-smartphonen vil bestå af designmæssigt eller af specifikationer, men et kvalificeret bud må siges at være en Snapdragon 820-processor og 4 GB RAM som minimum. Om OnePlus vil differentiere sig fra de andre topmodeller på andre områder end kun prisen denne gang, vil blive interessant at følge.

Efterfølgende nyt om sagen

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden kørte videre med bolden. 8/2/2016 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen om OnePlus giver permanent rabat på OnePlus 2Klik her for artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Oneplus..