OnePlus One kan købes uden invitation i morgen

Har man stadig lyst til at få købt sig en OnePlus One, men ikke har en invitation, så er det i morgen, man skal slå til

OnePlus One kan købes uden invitation i morgen

I morgen prøver OnePlus igen af sælge deres OnePlus One for folk, der endnu ikke har fået en invitation. Vinduet er åbent i 2 timer fra klokken 20-22 dansk tid, hvor det kinesiske firma altså tilsidesætter det så udskældte invitationssystem.

OnePlus har selv fortalt, at invitationssystemet er på plads for ikke at brænde inde med et stort lager af enheder, og at forbrugerne ikke skal vente i månedsvis, indtil deres eksemplar er blevet produceret.

Læs også: Årets mobiler 2014: OnePlus One [WEB-TV]

For at få en OnePlus One uden invitation i morgen, skal man følge dette link, hvor der også er en nedtælling til vinduets åbning.

I et interview har OnePlus også fortalt, at man har solgt langt, langt over forventning, og at den store succes er kommet bag på dem.

Læs også: OnePlus Two rygtes at få Snapdragon 810 processor og 4 GB RAM

Der er ingen oplysninger om, hvor mange telefoner, der er klar til salg i vinduet i morgen, men man må håbe, at OnePlus er bedre forberedt end tidligere. Her har problemer af forskellig art gjort det besværligt for forbrugere at købe telefonen.

Det er selvfølgelig også en mulighed at vente på efterfølgeren til OnePlus One, der allerede bliver arbejdet på fra OnePlus. Selvom firmaet ikke selv har afsløret meget, så er der sluppet lidt ud fra forskellige steder.

Mere om fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 18/1/2015 bragte vi nyt i sagen med artiklen OnePlus Two rygtes at få Snapdragon 810 processor og 4 GB RAMKlik her for den efterfølgende artikel.. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.