OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

Den svært tilgængelige flagskibsdræber vil fra i dag være nemmere at hente hjem.

OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

Den kinesiske mobilproducent, OnePlus, skabte megen røre i 2014 ved at billiggøre en flagskibsoplevelse. Da OnePlus One blev født, fik verden påvist at en luksusoplevelse ikke behøvede at koste alverden. I vores test af telefonen var vi ganske enige, og landede derfor på 6 ud af 6 stjerner.

Siden da har telefonen dog ikke været nemt tilgængelig. Hvad der også fik meget opmærksomhed var OnePlus’ invitationssystem, der kun lod få heldige asener få tilladelse til at købe denne éner.

Læs også: OnePlus sælger One uden invitation i juletiden

Med tiden har helligdage eller højtider dog med mellemrum givet befolkningen en chance, men fremtiden ser ud til at byde på en stabil mulighed.

Fra i dag, den 10. februar, og hver tirsdag fremover, vil man kunne købe flagskibet på denne specielle ugedag uden invitation. Man vil have præcist 24 gyldne timer til at handle, og både den silke-hvide og sorte udgave, på henholdsvis 16 og 64 GB, vil være tilgængelige.

Den Cyanogenmod-drevne smartphone kan hjemhentes til alle lande der i forvejen er på OnePlus’ markedsplan, mens Indien der før har været i karambolage med Cyanogenmod, kun har adgang til dette tilbud den 10. februar.

Læs også: OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Vi vil dog fortsat se det tålmodighedsprovokerende invitationssystem, men noget tyder på at Oneplus langsomt kan imødegå den store efterspørgsel, og bringe supertelefonen til flere forbrugere.

Som en ekstra nyhed offentliggjorde OnePlus for nyligt en video af deres kommende styresystem, kaldet OxygenOS. Dette medbringer den seneste version af Android 5.0 Lollipop og en sødere mobiloplevelse.

Det sidste nye om emnet

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden har bragt sagen videre. 5/2/2015 publicerede vi nyheden OnePlus integrerer SwiftKeyKlik her og læs den fulde artikel.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.