OnePlus One processor opgraderet fra Snapdragon 800 til 801

Fremtidige OnePlus One ejere kan nu se frem til en Snapdragon 801 processor som også sidder i HTCs nyeste topmodel.

OnePlus One processor opgraderet fra Snapdragon 800 til 801

Mange kommende og håbefulde OnePlus One ejere var ikke sene til at udtrykke mindre utilfredshed med OnePlus’s valg af processor til deres kommende smartphone. Man havde lagt sig fast på en Snapdragon 800 processor, og selv om den ikke er håbløst gammeldags endnu, er det ikke det sidste nye skrig som blandt andet også sidder i HTC One M8.

OnePlus har angiveligt hørt kritikken og taget den til sig, en opdatering af specifikationerne har sneget sig ind i en opdatering af deres cover billede på Google+, her fremgår en Snapdragon 801 som valget af processor.

Det er ganske prisværdigt at selskabet er i så tæt dialog med deres kommende kunder at de kan (og vil) lave hardwareændringer så sent i processen. Telefonen er sat til at blive officielt præsenteret den 23 april.

Kilde: Phandroid

Opfølgning:

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 25/3/2014 publicerede vi en artikel der omhandler OnePlus One dato på plads – Historien kan du læse her. Seneste nyheder om Oneplus kan du læse her..