OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Kinesiske OnePlus havde stor succes med deres første telefon, de kaldte One, men 2'eren får et lidt andet navn

OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Den første hed OnePlus One og så er det naturligt, at den næste skal hedde OnePlus Two. Sådan bliver det næsten også, men nu forlyder det, at efterfølgeren til sidste års flagskibsdræber skal hedde OnePlus 2.

Læs også: OnePlus Two rygtes at få Snapdragon 810 processor og 4 GB RAM

Det er Forbes-journalisten Wean Spence, der har fået fortalt, at OnePlus går fra bogstaver til tal, når næste omgang smartphone skal rulle ud af de kinesiske fabrikker.

Selvom der ikke er en forklaring på denne ændring, så er der forklaring på en anden ting, som OnePlus må rette til ved OnePlus 2. Tidligere sagde OnePlus, at næste telefon ville komme i Q2 eller Q3, men det skulle nu kun hedde Q3.

Læs også: OnePlus på vej mod egen ROM

Grunden er, at Qualcomms Snapdragon 810-processorer har problemer, og de problemer er så store, at OnePlus skyder lanceringen af OnePlus 2 til senere på året.

Det er de samme problemer, som omhandler overophedning, der skulle have fået Samsung til helt at fravælge processoren i den kommende Samsung Galaxy S6.

Det sidste nye i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 19/1/2015 kørte vi artiklen; OnePlus One kan købes uden invitation i morgenKlik her for fortsættelsen.. Se også de seneste nyheder om temaet her.