OnePlus teaser for nyt grej i dag [UPDATE]

Der er nyt på vej fra kinesiske OnePlus senere i dag - det viser en lille teaser på firmaets Google+ konto

OnePlus teaser for nyt grej i dag [UPDATE]

Et billede siger mere end 1000 ord, siger ordsproget, og det kan der været noget om. En del tech-firmaer sender billeder med hentydninger ud, når de skal lancere noget nyt, og den strategi har OnePlus benyttet sig af.

Firmaet har lagt et billede ud på Google+, som i den grad lægger op til, at der kommer nyt hardware. Sammen med billedet er teksten ”Har du brug for en grund til at være spændt i morgen? Vi har 10.000!”

Læs også: OnePlus sælger One uden invitation i juletiden

I går dukkede et par billeder op af hvad der skulle være en OnePlus One Mini, men mange medier tror nærmere, at det er en kinesisk kopivare.

Ved at analysere lidt på billedet, så kan man ud over den relativt åbenlyse reference til datoen i dag se et omrids af en enhed – sandsynligvis den lanceringen omtaler.

Læs også: OnePlus og JBL samarbejder om hovedtelefoner

Derudover er der 4 prikker, der kunne ligne LED-lys. Den type lys ligner dem, man ofte finder på bærbare ladestationer, og med ordene ‘Go further’, hvad der på dansk kunne oversættes til ‘nå længere’ og referencen 10.000 i følgeteksten, så kunne et 10.000mAh eksternt batteri være et godt bud.

OnePlus har allerede flere slags tilbehør til OnePlus, og vi vil opdatere artiklen her, så snart vi har fundet ud af, hvad OnePlus har gemt i ærmet.

[UPDATE]

Rigtigt nok var det et ekstern batteri, der har fået navnet OnePlus Power Bank, der gemte sig bag teaser-billedet. Og de 10.000mAh viste sig også at holde stik.

Læs også: Cyanogen afklarer OnePlus-hændelse i Indien

Prisen ligger på 119 danske kroner uden fragt, og den vil kunne købes tidligt næste år. Ligesom OnePlus One vil batteriet kunne fås i farverne silkehvid og sandstenssort.

Derudover har OnePlus startet en konkurrence, hvor man kan komme med et bud på navnet på det costum ROM, OnePlus er ved at udvikle. OnePlus er klar med flere informationer om det projekt tidligt næste år.

OnePlus teaser

Mere om stoffet

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 11/12/2014 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en historie med fokus på OnePlus sælger One uden invitation i juletidenKlik her for artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..