OnePlus undskylder og giver en ny chance

Der var problemer med kapaciteten, da OnePlus åbnede for pre-orders på OnePlus One, og derfor får man en ny chance

OnePlus undskylder og giver en ny chance

Trafikken var noget højere end ventet, da OnePlus åbnede op for deres pre-orders af den selvudnævnte ‘flagskibsdræber‘, OnePlus One. Ivrige kunder havde kun en time i den oprindelige plan, men på grund af problemer blev den time forlænget.

Det var dog ikke nok, og flere oplevede stadig problemer, og derfor åbner OnePlus en ny pre-order periode den 17. november klokken 15 GMT – altså klokken 16 herhjemme.

Læs også: OnePlus måske på vej med Windows Phone model

OnePlus har forklaret i et indlæg på deres blog, at serverne ikke kunne håndtere den meget trafik på dagen, selvom de havde mere end fordoblet serverkapaciteten op til åbningen.

Kineserne skriver også selv, at tiden indtil næste vindue skal bruges til at øge deres lagerbeholdning af telefonerne, og så skal de have rettet nogle af de fejl, som kunderne har oplevet.

Redaktionen har mere til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 27/10/2014 gik vi videre med temaet i historien; OnePlus åbner for forsalg i dag – men kun i en timeKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt i sagen her.