OnePlus X kan nu købes uden invitation hver tirsdag

Kinesiske OnePlus gør det nu nemmere at købe den senest lancerede X-model. Hver tirsdag - fra og med i dag - kan OnePlus X købes uden invitation.

OnePlus X kan nu købes uden invitation hver tirsdag

Da den kinesiske startupvirksomhed, OnePlus lancerede den prisvenlige OnePlus X for halvanden måned siden, lovede medstifteren bag, Carl Pei, at gøre den lettere tilgængelig i december måned.

Det løfte ser den lille smartphoneproducent nu ud til at holde. Fra og med i dag og alle tirsdage fremover kan du nemlig tage et smut forbi OnePlus’ webshop og købe den seneste OnePlus X uden at skulle erhverve dig en af de ofte svært tilgængelige invitationer på forhånd.

Læs også: OnePlus X: Årets budgetmobil – næsten [TEST]

Det mere åbne salg af OnePlus X kommer kort efter, at firmaet åbnede helt op for salget af den helt store topmodel, OnePlus 2, fire måneder efter dens lancering. Med firmaets første smartphone, OnePlus One, benyttedes samme model, hvor der der gik hele 10 måneder, før invitationerne forsvandt én dag om ugen, så i OnePlus-sammenhæng må der siges at være tale om noget af en forbedring.

OnePlus har dog fortsat lang vej endnu til at kunne levere samme lette købsoplevelse som alle de andre store, etablerede producenter. Det skyldes blandt andet hensynet til at nedbringe eventuelle økonomiske risici ved at have en for høj lagerbeholdning, der ikke er til at komme af med, lyder den officielle forklaring ofte fra firmaet.

Læs også: Oneplus 2 kan nu købes uden invitationer – for altid

Under alle omstændigheder er det et skridt i den rigtige retning, og måske kan du endda nå at få bestilt et eksemplar af den prisvenlige OnePlus X, der klarede sig ganske godt i Mobilsidens anmeldelse, hjem inden juleaften, hvis du missede det åbne salg af OnePlus X og 2 tidligere på måneden.

Mere om Oneplus

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 4/12/2015 fulgte vi op med fortællingen om Oneplus 2 kan nu købes uden invitationer – for altid – Historien kan du læse her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.