Opera Mini 7 browser er nu ude til Android og iOS

Opera er blandt verdens største browsere, og er nu ude med en ny version. Se hvad den bringer med sig.

Opera Mini 7 browser er nu ude til Android og iOS

Opera har indtil fornyeligt været den mest brugte browsere blandt smartphones, men blev i februar overhalet af Androids indbyggede browser.

Nu har Opera muligheden for at tage føringen tilbage, med deres nyeste version af den meget populære browser, Opera Mini der nu er nået til version syv.

Opera Mini browserens største styrke er muligheden for at komprimere hjemmesiderne du besøger.

Det den gør, er at hjemmesiden du prøver at besøge bliver hentet ned på en Opera server, derefter bliver den komprimeret for så at blive sendt ud til din smartphone, dermed går det hurtigere og hjemmesiden fylder mindre i og tager derfor også mindre af dit data forbrug.

De nye features i Opera Mini 7 er.

–          Uendelige antal bogmærker (før maksimum 9)

–          Kamera understøttelse

–          Optimeret understøttelse til HTML5 sider

–          WebGL understøttelse til bedre 3D visning

–          Kan nu komprimere hjemmesider op mod 90 procent

–          Bedre navigering på hjemmesider

Opera har ifølge seneste tal 160 millioner brugere på verdensplan og understøtter mange forskellige platforme, både smartphones og tablets.

Opera Mini 7 kan allerde nu gratis downloades i App Store til iPhone og iPad. Til Android kan den downloades i Google Play.

Sidste opdatering af historien

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 22/3/2012 gik redaktionen videre og publicerede en nyhedsartikel med fokus på Huawei Sonic – meget mobil for meget få penge (mobiltest) – Artiklen kan læses her. De sidste nyheder om temaet finder du her.