Operatør offentliggør iPhone 6 ved et uheld

Selve beskeden er ikke overraskende, men det er ikke heldigt for China Telecom

Operatør offentliggør iPhone 6 ved et uheld

Det er ikke fordi, det er overraskende, at Apple inden længe vil lade os hilse på iPhone 6, problemet er bare, at Apple ikke selv har sagt, at iPhone 6 kommer. Det kinesiske teleselskab China Telecom har dog ikke kunnet vente, så på Weibo har de lagt et billede op af netop iPhone 6.

Læs også: Apple overvejer stadig iPhone 6

Apple kan ikke være videre tilfredse med, at en af deres samarbejdspartnere har offentliggjort deres kommende telefon og navnet på i hvert fald den ene af dem.

Ud over navnet, så er der ikke mange oplysninger om telefonen i China Telecoms post om Apples iPhone 6 på Weibo. Teksten siger, at telefonen vil kunne bruge en lang række netværk, så man altid kan finde en god forbindelse.

Læs også: Næste iPad Air får en langt bedre skærm

Rygterne om Apples iPhone 6 er mange, og derfor er der nok ikke de store overraskelser, når Apple vil præsentere telefonen, hvilket vi tror, de vil gøre den 9. september.

Ud over præsentationen er der også lækket en del billeder, ligesom det skulle være blevet bekræftet, at der kommer 2 modeller.

Fortsættelsen:

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 24/8/2014 publicerede redaktionen artiklen Overblik: Smartphonen fylder 20 år, iPhone 6-nyt og test af kinesisk topmobil – Du finder den her. Se også seneste nyt om temaet her.