Overblik: Alt om Windows Phone 8X og 8S by HTC

Bliv opdateret på alle nyhederne om de nye Windows Phone-telefoner fra Microsoft og HTC.

Overblik: Alt om Windows Phone 8X og 8S by HTC

Den taiwanske mobilproducent HTC præsenterede i går, sammen med Microsoft, to signatur-telefoner for Windows Phone 8 platformen.

Dermed er det også klart, at HTC ikke kun satser på Android platformen med deres smartphones.

 Microsoft klar med to smartphones – Windows Phone 8X og 8S

Microsoft fortalte allerede under deres pressemøde i juni måned, at HTC var blandt de producenter, som skal hjælpe med at gøre Windows Phone 8 til en succes.

HTC har udsendt en video, hvor der fortælles omkring designet på de to nye Windows Phone 8 by HTC telefoner, samt den officielle reklame der skal sælge 8X og 8S.

Mobilsiden.dk har haft Windows Phone 8X by HTC i hænderne og du kan læse nærmere om, hvordan HTCs nye topmodel på Windows Phone 8-platformen er.

 Sådan er Windows Phone 8X by HTC

Er det ikke nok, så kan du også se nærmere på Windows Phone 8X by HTC i dette web-TV indslag, samt høre hvad HTCs nordiske direktør, Peter Frølund, siger om de to nye produkter.

Den første reaktion på HTC og Microsofts lancering fra konkurrenten var, at der skal mere end farver til at matche Lumia 920. Det har Mobilsiden.dk selvfølgelig set nærmere på, derfor kan du se en duel på specifikationerne mellem Nokia Lumia 920 og Windows Phone 8X by HTC, samt Nokia Lumia 820 og Windows Phone 8S by HTC herunder.

 Duel: Windows Phone 8X by HTC vs. Nokia Lumia 920

 Duel: Windows Phone 8S by HTC va. Nokia Lumia 820

 
Læs også:
 – Windows Phone 8X by HTC – alle specifikationerne
 – Windows Phone 8S by HTC – alle specifikationerne