Overblik: Android 7 frigivet, ny prisbombe fra Huawei

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik.

Overblik: Android 7 frigivet, ny prisbombe fra Huawei

Så er den her. Googles nye version slippes i år løs tidligere end nogensinde, og begyndte i den uge at lande på Nexus telefoner verdenen over. Herunder kan du se hvad Android 7 Nougat har i vente til os:

Android 7.0 Nougat ruller ud til de første telefoner

Google har omsider udgivet Android 7.0 Nougat i sin endelige form, og allerede nu ruller den store softwareopgradering ud til 5 forskellige Nexus-enheder.

Android 7.0 Nougat: Opdateres min mobil – og hvornår?
Googles nyeste Android-udgave, version 7.0 Nougat, er udgivet. Nu rejser de to helt store spørgsmål sig: Kan jeg opgradere min telefon og i så fald hvornår?

Ingen Android 7.0 Nougat til Nexus 5 og Nexus 7
Hvis du har en Nexus 5 fra LG eller 2013-udgaven af Nexus 7 fra ASUS, er det slut med softwareopgraderinger. Der er nemlig ingen Nougat-software på vej.

Sony: Disse smartphones og tablets får Android 7.0 Nougat
Sony melder nu ud, hvilke smartphones og tables der opgraderes til Android 7.0 Nougat i den kommende tid. Den to år gamle Xperia Z3 bliver ikke opgraderet.

Google bekræfter: LG V20 bliver først med Android 7.0 Nougat
LG teasede allerede for, at den kommende topmodel, V20, bliver den første nye smartphone med Android 7.0 Nougat – og nu bekræfter Google det.

Denne uge bød på andet, mindre Google-relateret, nyt, med lanceringen af et prisstærkt flagskib fra Huawei samt dårligt nyt for Facebook og skaberne af Gorilla Glass, Corrning.

Huawei Honor 8 lander i Danmark – se pris og udgaver her
Huaweis datterselskab, Honor, slipper i dag en ny prisstærk topmobil ud på markedet. Mød Honor 8.

Huawei lancerer Honor 8: Billig P9 i ny forklædning
Huawei tager konkurrencen op med de skarpt prissatte topmodeller som OnePlus 3 og ZTE Axon 7 og lancerer Honor 8: En billigere Huawei P9 i ny forklædning.

Katastrofal Facebook-app update: crasher efter få sekunder
Nyeste opdatering af Facebooks app til Android volder store problemer for brugerne – app’en lukker ned efter få sekunder.

Corning: Derfor ridses Gorilla Glass 5 i Galaxy Note 7 så let
Firmaet Corning giver nu sin forklaring på, hvorfor skærmen i Samsung Galaxy Note 7 med det nye Gorilla Glass 5 ridses meget nemmere end andre smartphones.

Ugens tests og anmeldelser

Sennheiser OCX 686 – klar til start [TEST]
Anmeldelse af Sennheiser 686-serien. Sennheisers nyeste sportsheadset er skræddersyet til træningen.

Samsung Gear 360 – Et kamera der deler oplevelserne [TEST]
Anmeldelse af Samsung Gear 360 VR-kamera. Del oplevelser, rejser og livsbegivenheder og giv dine tilskuere en plads på allerførste parket.

Emnet følges op

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 26/8/2016 gik vi videre med en artikel der omhandler Undersøgelse: Flere fejl på iPhones end Android-telefoner – Den finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.