Overblik: Apple lancerer iOS 10 og MacOS, første kig på OnePlus 3

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik.

Overblik: Apple lancerer iOS 10 og MacOS, første kig på OnePlus 3

Apple afviklede den uge sin årlige WWDC- udviklermesse. Selskabet havde intet hardware med i år, men bød i stedet på en overhaling over hele linjen til selskabets iOS 10, OS X (som nu hedder Mac OS) samt til både Watch og TvOS.

WWDC: Apple iOS 10 – Her er de største nyheder

Dine iPhones og iPads bliver smartere: Apple satser hårdt på anvendelighed og kunstig intelligens med iOS 10.

WWDC: Slut med OS X – Her er det nye MacOS
Nu er det slut med OS X til Macs og Macbooks. Mød det nye macOS Sierra og dens nye assistent.

WWDC: WatchOS 3.0 gør Apple Watch op til 7 gange hurtigere
Apples styresystem til wearables udkommer i en version 3.0 der speeder betjeningen gevaldigt op.

Apple opgraderer appen Beskeder med 10 store nyheder
Apples Beskeder-app i iOS 10 får en stor opgradering med 10 helt nye funktioner, der gør det nemmere at udtrykke sig på helt nye måder.

Nyt hardware er der derimod fra den kinesiske producent OnePlus, som denne uge lancerede sin tredje topmobil: OnePlus 3.

Her er der igen maksimal valuta for pengene der er designfilosofien og igen i år er resultatet lovende. Læs nærmere om den nye, prisstærke mobil nedenunder.

OnePlus 3 er officiel: Ny prisstærk topmodel i metal
OnePlus 3 er netop blevet lanceret med topspecifikationer og et helt nyt metaldesign – igen til en skarp pris. Allerede nu kan den købes uden en invitation.

Sammenligning: Her er forskellen mellem OnePlus 3, 2 og One
Er det værd at opgradere OnePlus One eller OnePlus 2 til den nye OnePlus 3? Det kan du danne dig et overblik over i denne sammenligning.

OnePlus-chef: Vi skrotter billig OnePlus X afløser
OnePlus’ prisstærke X-serie fik et kort liv i bunden af OnePlus line-up. Vi satser på rendyrkede topmobiler fremover, lyder det fra OnePlus-chef.

Første kig: OnePlus 3 hands-on [WEB-TV]
Mobilsiden.dk tager OnePlus 3, den nye ‘flagskibsdræber’ på en prøvetur.

Denne uge byder samtidig på interessante salgstal der alle bekræfter en vigtig tendens i mobilmarkedet: de etablerede producenter overhales af de kinesiske ditto.

Microsoft og Sony snart ikke blandt de 12 bedst sælgende
Salget af smartphones står skidt til for Microsoft og Sony. Snart er begge producenter formentlig ikke længere blandt de 12 bedst sælgende producenter.

Salget af Huawei P9 og P9 Plus eksploderer
Huaweis to nye stjernetelefoner P9 og P9 Plus sælger langt bedre end forgængeren.

Mens det skranter for Microsofts mobilforretning, satses der på software. Her er selskabet ude med det helt store checkhæfte den uge, med et køb af det sociale netværk til professionelle, LinkedIn.

Microsoft køber LinkedIn for enormt milliardbeløb
173,7 mia. kroner. Så mange penge har Microsoft haft op af lommen for at købe det erhvervsrettede sociale medie LinkedIn.

 

Det sidste nye

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden har holdt fast i temaet. 17/6/2016 kørte vi et indlæg omkring OnePlus 3 i Soft Gold bliver forsinket – Artiklen kan du læse her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..