Overblik: DK-teleselskab undgår roaming-regler, Nokia 8 test

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: DK-teleselskab undgår roaming-regler, Nokia 8 test

Det danske teleselskab Plenti omgår de nye EU-regler for roaming som det første teleselskab i Europa. Ugen har været mere udfordrende for lavprisselskabet OiSTER som oplever sure kunder efter et løftebrud.

Plenti fritaget for nye roamingregler som det første teleselskab
Teleselskabet Plenti dropper de nye EU-abonnementer, efter det er blevet fritaget fra de nye roamingregler som det første teleselskab.

OiSTER hæver priserne: »Vi har lovet for meget«

OiSTER hæver prisen på alle abonnementer med 10 kroner – også abonnementer, der ellers gjaldt »for altid«. Til gengæld forsvinder administrationsgebyret.

Helt skidt har ugen dog været for den danske mobilproducent Lumigon, som nu drejer nøglen om.

Den danske mobilproducent Lumigon lukker og slukker
Nu er det slut med danskdesignede smartphones fra Lumigon. Den danske mobilproducent har nemlig selv begæret firmaet konkurs.

Denne uge har Nokias nye topmobil, Nokia 8, været igennem mobilsiden.dks testmaskine. Læs testen herunder:

Nokia 8 – klassiske dyder hersker [TEST]
Nokia 8 er en topmobil der, på nær nogle få skæverter, synes at være en stærk comeback-telefon.

Flere nye mobiler debuterer i handlen denne måned, herunder Samsungs nyeste flagskib: Note 8. De fleste ser dog frem til Apples årlige iPhone-event som selskabet nu sætter dato på.

Apple bekræfter: iPhone 8 afsløres den 12. september
Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag den 12. september. Der holder Apple nemlig en stor Apple Special Event, hvor de tre kommende iPhones afsløres.

DisplayMate: Samsung Galaxy Note 8 har den bedste skærm
Samsung har forbedret Super AMOLED-teknologien, så Galaxy Note 8 nu bærer titlen som telefonen med den bedste skærm ifølge specialisterne fra DisplayMate.

Temaet følges op

Interessen for emnet tog ikke slut. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 1/9/2017 publicerede vi en opfølgning med nyheden; Disse mobiler kommer i september – Historien kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Apple..