Overblik: Mobilsiden kårer, Facebook undskylder, og Apple bliver sagsøgt

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik over nogle af de største historier fra ugen der gik.

Overblik: Mobilsiden kårer, Facebook undskylder, og Apple bliver sagsøgt

Mobilsiden har i anledningen af årets afslutning kastet sig ud i et par kåringer i den forgangne uge. Det er selvfølgelig med jeres hjælp, og der kan stemmes i disse artikler:

Mobilsiden kårer: Årets mobil 2014

Mobilsiden kårer: Den bedste budgetmobil 2014

Også i anledningen af, at kalenderen viser et andet tal har Facebook valgt automatisk at samle op på året der gik. Det er dog ikke gået lige godt for alle, og det har Facebook nu undskyldt.

Facebook undskylder for årsgennemgang

Apple har også spillet en rolle i denne uge på flere måder. Først den de nok selv er gladest for, for det så nemlig ud til, at det var Apples produkter, der storhittede i julen.

Apple dominerer julesalget

På den anden side er de nok ikke så tilfredse med, at Apple i første omgang er det eneste firma, der er blevet sagsøgt i USA for ikke at informere om, at meget lagerplads går til styresystemet, som brugerne altså ikke får adgang til.

Apple sagsøgt over manglende lagerplads

Mere om stoffet

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 2/1/2015 tunede vi igen ind på emnet med sagen om Apple sagsøgt over manglende lagerpladsKlik her for at læse artiklen.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..