Overblik: Salg skuffer hos Apple, Microsoft og Sony, LG G5 til test

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik

Overblik: Salg skuffer hos Apple, Microsoft og Sony, LG G5 til test

Flere mobilselskabers regnskab blev offentliggjort denne uge og tendensen var kedelig for mange af etablerede selskaber som Apple, Sony og Microsoft. En afmatning i markedet og øget kinesisk konkurrence sætter dybe spor i de præsterede salgstal.

Apples indtægt falder for første gang i 13 år

Så gik den ikke længere. Apple har præsenteret regnskab for årets 1. kvartal, og for første gang i 13 år er der sket et fald i indtægterne.

Microsofts salg af Lumia-smartphones er i frit fald
Det går i den grad den forkerte vej for Microsofts salg af Lumia-smartphones. I 1. kvartal ses der et markant fald i forhold til samme periode året før.

Chokerende salgstal: Sony på katastrofekurs
Sonys mobilafdeling styrtbløder. Seneste kvartalsresultat rapporterer et fald på 57 procent i solgte enheder.

Danskerne køber færre smartphones end før
Stadigt bedre smartphones mindsker købelysten hos de danske smartphone-købere.

Mens det går skidt for mobilproducenterne, tilbyder app-udviklere stadigt bedre funktioner til alverdens smartphones. Dropbox, Google og Betalingsservice er alle klar med spændende features.

Dropbox introducerer genial måde at synkronisere filer på
Dropbox annnoncerer ny, smart metode til at synkronisere og arbejde med større mængder af filer end din computers harddisk har plads til.

Nu virker Exchange-konti i Gmail på alle Android-mobiler
En opdatering ruller ud til Gmail-appen til Android med officiel understøttelse af Microsoft Exchange-konti til synkronisering af mails og kalenderaftaler.

Få styr på regningerne med ny Betalingsservice-app
Med en ny Betalingsservice-app fra Nets kan du få et fuldt overblik over alle dine betalinger, din økonomi og nemt oprette nye aftaler fra nye regninger.

Rygtemøllen snurrer ufortrødent denne uge, med nyt om den kommende iPhone 7, OnePlus 3 samt nye Nexus telefoner fra HTC.

Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus
En skematisk tegning af den kommende iPhone 7 Plus – eller muligvis iPhone Pro – bekræfter, at den får to kameraer bagpå og at jackstikket forsvinder.

To Nexus-smartphones fra HTC på vej: Nexus M1 og S1
Alt peger på, at HTC skal lave Googles to næste Nexus-smartphones – nu under de to dæknavne S1 (Sailfish) og M1 (Marlin).

Hastighedstest afslører: OnePlus 3 får 6 GB RAM
OnePlus står snart over for lanceringen af sin tredje topmodel, OnePlus 3. Nu afslører to hastighedstests, at der kommer en variant med både 4 og 6 GB RAM.

LG G5
Foto: Mobilsiden.dk

Ugens test og anmeldelser

LG G5 – Fuld af gode idéer [TEST]
LG’s nyeste G5-flagskib er en sand multikunstner af en smartphone – desværre er udførelsen ikke helt i top.

Seneste nyt

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 13/4/2016 fulgte vi op med artiklen Ny USB C standard kan redde din elektronik – Forstættelsen i sagen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..