Overblik: Store OnePlus 5 læk, Nokia-salgsstart

Her får du et overblik over ugens største og mest læste nyheder i mobilverdenen

Overblik: Store OnePlus 5 læk, Nokia-salgsstart

Ugen har stået i kinesiske OnePlus’ tegn, efter en stribe læk er kommet helt tæt på, hvad OnePlus har i sinde at lancere i forbindelse med deres nye topmobil: OnePlus 5.

OnePlus 5: Specifikationer, billeder og pris lækket

Billeder, specifikationer og prisen på den kommende OnePlus 5 er blevet lækket de seneste dage. Få sidste nye om topmodellen her.

3 sælger begrænset parti af OnePlus 5 i næste uge
Den 21. juni får du en unik mulighed for at købe OnePlus 5 i 3Huset på Vimmelskaftet i København under 24 timer efter afsløringen af topmodellen.

OnePlus-produktchef forsvarer designet på OnePlus 5
OnePlus’ produktchef går til tasterne og brokker sig over, hvordan folk kritiserer designet på OnePlus 5 på baggrund af lækkede billeder.

Hos de evige mobilrivaler, Apple og Samsung, er der gode nyheder for begge selskaber. Apple cementerer sin førerposition blandt de danske mobilkøbere, mens Samsung gør comeback med en genbrugsvariant af deres Note 7 smartphone. Herhjemme gør Nokia også comeback, med introduktionen af deres nye smartphone kollektion i de danske forretninger.

iPhones når rekordhøj markedsandel i Danmark
Danskerne har en forkærlighed for Apples iPhones. Det slår en ny dansk undersøgelse fast, som viser, at halvdelen af danskerne nu bruger en iPhone.

Genbrugsudgave af Samsung Galaxy Note 7 lige på trapperne
Samsungs problemfyldte Galaxy Note 7 viser igen livstegn. Flere kontrolmyndigheder har nemlig godkendt en ny, international genbrugsudgave af telefonen.

Nu kan du købe Nokia 3, 5 og 6 i Danmark
De tre Nokia-smartphones, Nokia 3, 5 og 6, kan nu købes i Danmark de første steder. Se hvor og til hvilke priser.

Ugens tests og guides

Gator2 – barnets første mobiltelefon [TEST]
Mobil-ur til håndleddet, som gør dig i stand til at tracke dit barn

Sony Xperia XZ Premium – Premium på papiret [TEST]
Sony XZ Premium er spækket med features. Det er dog ikke nok til at retfærdiggøre den høje pris.

Roaming i EU: Her er alt, hvad du bør vide
Er du i tvivl om, hvad afskaffelsen af roamingafgifterne betyder for dig? Så få et overblik over ændringerne i denne oversigt.

Videre om temaet

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden fortsatte historien. 15/6/2017 kom der nyt i sagen med en artikel med tematikken 3 sælger begrænset parti af OnePlus 5 i næste uge – Du kan læse det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..