Overblik: The new iPad kom til Danmark – på godt og ondt og Google klar med ny Android-opdatering

Denne uge har været i Apple’s tegn, men det har været på både godt og ondt. Forbrugerombudsmanden er nu kommet ind i sagen.

Overblik: The new iPad kom til Danmark – på godt og ondt og Google klar med ny Android-opdatering

Denne uge har budt på megen omtale af Apple’s nye iPad. Den kom til salg i landets butikker fredag den 23. marts 2012, og siden der har det absolut ikke kun været positiv omtale Apple har fået.

Først var der problemer med den nye iPad blev varm, så var der problemer med den ikke viste rigtig indikation af batteriniveau ved opladning – men værst er nok Apple i flere lande, deriblandt Danmark, har de respektive forbrugerråd efter sig. Apple har fået prædikatet vildledende markedsføring af The new iPad. Du kan her høre et interview med den danske forbrugerombudsmand.

Huawei gør også op med et af de største problemer med smartphones, nemlig batteritiden. Huawei mener en smartphone skal kunne holde strøm i to døgn – og viser med både Sonic og Honor at dette er muligt.

Du kan også læse mere om Google der har sendt den nyeste Android-opdatering ud til enkelte mobiler, samt se testen af Samsung Galaxy Tab 7.7.

Ugens mest læste artikler:

01. Forbrugerrådet: Apple skal fjerne 4G-betegnelsen fra The new iPad
02. Flere problemer med ny iPad
03. Din smartphone skal holde strøm i to døgn
04. Vildledende markedsføring af The new iPad
05. Her får du The new iPad billigst!
06. Se trylletricks med den nye iPad
07. Her er ”to-do” listerne over dem alle
08. Samsung Galaxy Tab 7.7 – er den pengene værd?
09. Så kom The new iPad til Danmark
10. Google klar med Android-opdatering til version 4.0.4

 

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 30/3/2012 fulgte redaktionen op med historien Telia er faldet i iPad 4G-fælden – Klik her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPad..