Oversigt: Sonys vilde 4K-mobil til test, S7-nyt og boost til 4g i DK

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik over de største historier fra ugen der gik.

Oversigt: Sonys vilde 4K-mobil til test, S7-nyt og boost til 4g i DK

Sonys avancerede Z5 Premium topmobil har været en tur igennem mobilsiden.dks testmaskineri denne uge.

Telefonen er flot, ambitiøs men til tider bliver det for meget af gode, læs testen herunder og se hvorfor:

Sony Xperia Z5 Premium – Lidt for blæret [TEST]
Anmeldelse: Sonys nye superstjerne, Xperia Z5 Premium, er skabt for at imponere. Her er masser af bling-faktor, men substans savnes.

Denne uge bød samtidig på en heftig opgradering af de danske mobilnetværk. Først meldte Telia og Telenor sig ind med en lokal udrulning af det hurtige 4G+ net, men måtte se ovrehalet senere på ugen af TDC’s nyligt opgraderede 4G+ netværk med 3CA-teknologi.

Telia og Telenor: Vi skruer op for 4G-hastigheden
Telia og Telenor opgraderer antennerne i landets største byer til 4G+. Det vil betyde dobbelt op på hastigheden – hvis du har den rette mobil.

TDC sætter turbo på 4G-netværket
TDC er først med vilde internethastigheder på op til 400 mbps på mobilnetværket. De fleste mobiltelefoner vil ikke kunne følge med.

I Applelejren er der også nyt, både i form af nyt tilbehør og softwareopdatering, men også med en nyligt lanceret rapport, der viser selskabets dominans i det danske marked.

Apple lancerer case til iPhone 6s med indbygget batteri
Apple lancerer sit første batteri-case til iPhone 6s, som næsten fordobler den samlede batteritid. Allerede nu kan du købe det, men det er ikke billigt.

Stor iOS 9 opdatering ude: her er nyhederne
Apple slipper iOS 9.2 løs med mange forbedringer til Music, Safari, iCloud og meget mere.

Undersøgelse: så meget dominerer Apple i Danmark
Undersøgelse slår fast: Hver gang der købes en smartphone i Danmark, er der stor sandsynlighed for, at den har et æbleformet logo.

Med kun et par måneder til årets store MWC-messe begynder de første rygter om Samsung Galaxy S7 at dukke op. Se dem herunder:

Designet på Samsung Galaxy S7 og S7 Plus afsløret
Detaljerede 3D-billeder af Samsungs næste topmodeller, Galaxy S7 og den større Galaxy S7 Plus-variant, er sluppet ud måneder før lanceringen.

Opdatering:

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden gik videre med sagen. 9/12/2015 fulgte vi op med en historie med fokus på Stor iOS 9 opdatering ude: her er nyhederne – Læs mere her. Seneste højaktuelle stof om “Apple” finder du i denne spalte..