Palm lancerer nye mobiltelefoner

Ifølge rygterne kommer der snart nye mobiler fra Palm.

Palm lancerer nye mobiltelefoner

Inde på Palms hjemmeside er der blevet lagt en slags annonce ind, som beretter om, at der den 12. september kommer nye mobiltelefoner på markedet.

I annoncen står der endvidere, at de afholder en konkurrence, hvor det er muligt, at de heldige vindere får fingrene i fem nye smartphones. Hvis man er med i konkurrencen skulle man også være blandt de første, der får info om de nye mobiltelefoner.

Palm er meget sparsom, når det kommer til oplysninger om funktionerne i deres mobiler. Dog skulle de have udtalt, at en af de nye mobiler er god til e-mails og internet. Desuden skulle en af deres smartphones have et fuldt tastatur.

Hidtil har man i Palm mobilerne anvendt operativsystemerne PalmOS og Windows Mobile – om det gælder for de nye vides endnu ikke.

Det næste i sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 14/3/2005 blev bolden spillet videre med fortællingen om Motorola MPx220 (produkttest)Klik her og læs videre.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..