Pas på opkald fra TDC-svindlere

TDC er blevet kontaktet af flere personer, som er blevet ringet op af en ”TDC-medarbejder” – også folk der ikke er kunder hos TDC. Så vær på vagt for svindlere.

Pas på opkald fra TDC-svindlere

Hvis du får et opkald fra en TDC-medarbejder, som skal bruge dine kortoplysninger – så vær på vagt. Det er IKKE teleselskabet der ringer til dig. Det skriver dr.dk.

Flere personer har uafhængigt af hinanden kontaktet TDC, efter de er blevet ringet op af en person der udgiver sig for at være fra TDC.

Personen taler lidt gebrokkent dansk, og har ringet op fra et nummer der kunne ligne et officielt TDC-nummer. DOG med et +45 foran. Nummeret er +45 80 80 40 28.

 – ”Vi har oplevet den seneste måneds tid, at der er dukket nogle af de her sager op”, siger pressechef ved TDC Lasse Bastkjær Jensen. Han fortæller også, at så vidt TDC er orienteret, er der endnu ikke nogen, som har udleveret bankoplysninger til svindlerne.

TDC har lukker nummeret 80 80 40 28.

Historien efterfølgende

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/2/2012 fulgte redaktionen op med artiklen TDC taber færre fastnet-kunderKlik her og læs den fulde artikel.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om TDC..