Pebble-uret får Android Wear-superkræfter

Det smarte Pebble-ur bliver nu smartere med en ny firmwareopdatering, så det understøtter Android Wear-notifikationer.

Pebble-uret får Android Wear-superkræfter

Det crowdfundede ur fra Pebble bliver i dag endnu smartere sammen med din Android-enhed. En ny opdatering af firmwaren gør det muligt at modtage og reagere på notifikationer på uret på samme måde som smartwatches med Android Wear.

Den nye funktion er så vigtig, at Pebble selv stolt proklamerer på deres blog, at deres ur nu får superkræfter.

Læs også: Pebble er et ”smart-ur”

Med Pebble har du været stærkt begrænset for muligheder, når du modtog notifikationer fra en Android-telefon eller -tablet. Men det er altså slut nu, efter Pebble opnår understøttelse for notifikationer – på samme måde som Android Wear-ure.

Det betyder, at du kan reagere på dine notifikationer på præcis samme måde, som du kender det fra smarture som Moto 360 eller LG G Watch.

Læs også: Her er 5 Pebble-apps til din Android smartphone

Hvis du vil prøve de nye notifikationer, skal du opdatere uret til seneste firmware. På din Android-telefon eller -tablet skal du også downloade den seneste Pebble-app fra Google Play.

På iOS har det været muligt at reagere på notifikationer siden en opdatering i september måned sidste år. Nu er mulighederne med et Pebble-ur hermed ens på de to største platforme for smartphones og tablets.

Det videre forløb i sagen

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden fortsatte historien. 16/2/2015 gik vi videre med historien om Sonys VAIO-computere genopstår med monster-laptops – Historien bringes videre her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Tablet finder du her. .