PlayStation-mobilen kan komme i 2010

Sony har angiveligt planer om at udvikle en mobiltelefon, der kan spille gamle PlayStation-spil.

PlayStation-mobilen kan komme i 2010

Mobiltelefon, e-bogslæser og PlayStation i én og samme enhed.

Det kan meget vel blive beskrivelsen af et kommende Sony-produkt, der kan betegnes som en ægte PlayStation-mobil, skriver Wall Street Journal.

Sony Ericssons planer skulle således være at udvikle en telefon i løbet af 2010, der kan køre spil fra den allerførste PlayStation – den såkaldte PSOne.

Ifølge avisens kilder skulle Sony ligeledes have planer om et produkt, der bliver beskrevet som en blanding imellem en netbook og en håndholdt spillekonsol. Dette produkt skal angiveligt tage kampen op med Apples iPad.

Sony: Det er spekulation

Sony har udsendt en pressemeddelelse, hvor de indrømmer, at det er et interessant marked. De konkrete idéer bliver dog afvist som spekulationer.

– “Alle artikler og medieindslag, som antyder detaljer om dette produkt, må regnes som ren spekulation,” lyder det fra selskabet.

Idéen om at portere de gamle PSOne-spil til andre platforme er dog hverken ny eller uprøvet. I dag kan man således købe diverse PSOne-titler til både PlayStation 3 og PSP.

Fortsættelse af sagen

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 30/12/2009 bragte vi artiklen om PlayStation 4 vil ikke bruge CELL-processoren – Du læser den her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..