Project Ara: Print din smartphone med 3D-teknologi

Motorola har tidligere offentliggjort deres ”Project Ara”, som skal gøre det muligt for brugerne at designe deres egen smartphone.

Project Ara: Print din smartphone med 3D-teknologi

Motorola Mobility satser på, at fremtiden vil byde på smartphones, der kan tilrettes og designes efter den enkelte bruger ønsker. Det er også i den sammenhæng, at Motorola har søsat projektet ”Project Ara”.

 – Project Ara: Motorola indgår samarbejde med Phoneblocks

I ”Project Ara” vil 3D-print komme til at spille en vigtig rolle. Tidligere har det kun været offentligkendt, at de satsede på brugerne selv skulle skabe deres egne telefoner – efter egne ønsker og behov. Det skriver Computerworld.dk.

De kommende generationer af Motorola-telefoner kan derfor også komme til at bestå af forskellige dele printet i 3D. Motorola Mobility har netop indgået en aftale med 3D Systems, som er et print-firma, der er langt med udviklingen af print-teknologier.

Hvad ”Project Ara” vil byde på, det vil kun fremtiden vise. Men planen er, at det er en ”åben platform”, hvor Motorola inviterer alle interesserede til at fremstille kompatible moduler til telefonen.

Historien forstsætter

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 2/8/2013 kom den efterfølgende historie med artiklen; Moto X er officiel – alle detaljerne – Den finder du her. Få også seneste nyt i sagen her.