Qualcomm fanget i juridisk saks

Problemerne med Qualcomms processor er ikke så lette at løse for firmaet, der har flere kunder at tænke på

Qualcomm fanget i juridisk saks

Den største kunde for amerikanske Qualcomm er absolut Samsung, men der er knas med den nye Snapdragon 810-processor. Den skulle have været i en del af Samsung kommende Galaxy S6-telefoner, men på grund af problemerne med processoren ser det ud til, at Samsung har fravalgt det.

Læs også: LG forsvarer meget omtalt processor

Qualcomm kunne ret beset ændre i processoren for Samsungs skyld, så den rent faktisk er til at bruge for Qualcomms største kunde, men det vil ikke foregå helt uden problemer.

Hvis Qualcomm ændrer i processoren, så vil det være det samme som at indrømme, at der var noget galt, og så vil LG og Xiaomi kunne sige stop. De to firmaer har nemlig allerede fortalt, at de har telefoner på vej med Snapdragon 810.

Læs også: Samsung har droppet omdiskuteret processor

Enten vil Qualcomm skulle give en klækkelig rabat på de indrømmet fejlagtige processorer, eller også må Samsung tvinges til at betale for ændringen – noget koreanerne nok ikke har lyst til.

Selvom det teknisk ser ud til at være muligt at komme udenom problemerne, så ser Qualcomm ud til at være fanget med nogle processorer, som langt de fleste tror, er behæftet med fejl.