Reklamerne indtager iPhone

I fremtiden vil du se reklamer i de gratis-applikationer, du henter i App Store.

Reklamerne indtager iPhone

Torsdag aften, dansk tid, præsenterede Apple det nye styresystem til iPhone, iPod Touch og iPad – iPhone OS 4.

Apple fortalte til pressemødet i Californien, at det i fremtiden bliver muligt for udviklere af programmer til Apples online-butik App Store at indsætte reklamer i applikationerne.

På den måde bliver nogle af applikationerne ved med at være gratis, samtidig med, at udviklerne tjener penge på arbejdet.

Det bliver i det nye OS muligt, at se reklamerne inde i applikationen, og man forlader altså ikke applikationen, selvom man trykker på linket i reklamen.

Det er fortsat uvist, om ændringen kommer til at påvirke alle iPhones og iPods, også dem der ikke vælger at opdatere styresystemet til OS 4.

Der er i dag over 185.000 applikationer i App Store til iPhone og iPod Touch, og 3.500 applikationer til iPad indtil videre.

Der er solgt mere end 50 millioner iPhones til dato på verdensplan, og iPhone-brugerne bruger i gennemsnit en halv time hver dag på applikationer.

Læs også: 
Her er hovedpunkterne i iPhone OS 4
Steve Jobs: Ingen Flash på iPhone 
Nyt iPhone OS afsløret 

Mere til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. Efterfølgende d. 9/4/2010 publicerede vi nyheden om Bærbar højttaler til din iPod/iPhone – Læs fortsættelsen her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..