Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Røde tal vendt hos HTC

Røde tal vendt hos HTC

Krisen kradser fortsat hos HTC. Dog kan seneste kvartalsregnskab fremvise et plus hos elektronikproducenten

Med de seneste regnskabstal, kan HTC efter otte kvartaler i træk fremvise et lille plus. Der er dermed for alvor lagt op til et afgørende øjeblik, når afløseren til deres flagskib HTC One, inden længe præsenteres. HTC One har fået megen ros, men har ikke kunnet fremvise salgstal, der har levet op til de mange lovprisninger.

Situationen bliver i seneste kvartal rettet op af, at HTC frasolgte deres aktier i det Dr. Dre stiftede selskab ’Beats’ for $85 mio., hvilket endte op med at give et overskud på $10 mio.

Salgstallene er desværre fortsat dalende, og omsætningen var ifølge det amerikanske Bloomberg ved seneste opgørelse $1.6 mia., hvilket altså er et endnu et lille dyk. 

Samtidig kæmper HTC med, som tidligere beskrevet her på Mobilsiden.dk, med sagsanlæg om patentrettigheder, i en lang række lande. Fremtiden for den taiwanesiske ser på nuværende tidspunkt dyster ud, såfremt næste række af produkter ikke falder i brugernes smag.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 05-01-2014 23:19:10

God vind i patentfarevandet HTC. Må jeres næste Smartphone-titanic ikke støde på nær så mange isbjerge!

0 1
Kim Rieneck 05-01-2014 20:03:07

De er også meget langsom til at opdater deres ting i forhold til så mange andre

0 2
Dan Riis 05-01-2014 19:58:26

Og dårlig kvalitet - er nok bare indehaveren af diverse mandagsmodeller fra HTC, men jeg er på min 2. HTC One nu, og den er røget på værkstedet med henblik på at få den ombyttet til nummer 3. Har aldrig haft så mange problemer med en mobil som jeg har haft med netop HTC One. Ingen anbefalinger herfra, men ros til designet og skærmen. Resten må de gerne beholde, og give mig mine penge tilbage, så jeg kan købe en anden mobil

0 0

Om brug af cookies