Roskilde Festival: Brug mobilen som infokilde

I 2008 skal festivaldeltagerne på Roskilde opdateres vidt og bredt om festivalen og de ting, der foregår i og omkring festivalpladsen.

Roskilde Festival: Brug mobilen som infokilde

Nu spiller Roskilde Festival op til nye mobilinfos.

Via sms-services kan man modtage vejrudsigter,  se de bands der spiller netop nu, og få info om,  hvilke bands der snart går på scenen. Desuden kan man deltage i diverse mobilkonkurrencer og sidst men ikke mindst, læse de nyeste up-dates for de bandsene.

Til dette års festival kan man endvidere prøve det nye mobilspil ‘Spin’. Hvis ikke du finder dette udfordrende nok, så kan du selv tilføje diverse settings til spillet via en mobilapplikation. Denne er udviklet af danske Little Big Ideas.

Den mobile applikation er en del af et indsamlingsprojekt. Det vil sige, hver gang du benytter dig af servicen, doneres der 5 danske kroner til projektet ‘Fair Phone – Fair Future’. Projektet arbejder på, at forbedre arbejdsforholdene for de mange afrikanske minearbejdere, der udvinder de mineraler, der benyttes i dagens mobiler.

For at få fat i applikationen skal man fra mobilen besøge http://roskilde.lbi.dk  eller sende en sms med teksten ‘Rockfest’ til nummeret 1231. Servicen er tilgængelig for en del nyere modeller af Sony Ericsson, LG og Nokia.

For yderligere info besøg roskilde-festival.dk/mobil