Rumble kan slå Wordfeud af banen – en ny dille er på vej

Mange er mere eller mindre afhængige af Wordfeud, men synes du det er for langsommeligt? Rumble er spillet for dig der vil have ord-action.

Rumble kan slå Wordfeud af banen – en ny dille er på vej

Det svenske spilfirma MAG Interactive har med spillet ”Rumble” lavet en konkurrent til Wordfeud, der er dog noget mere aktion i Rumble, end tilfældet er i Wordfeud.

Med Rumble får du to minutter til at lave så mange ord, som overhovedet muligt ud af 16 bogstaver – din modstander får samme ”plade”, og skal så se hvor mange ord han/hun kan lave på to minutter. Et spil er tre runder og derefter findes vinderen.

Rumble er i skrivende stund kun ude til iPhone. Firmaet oplyser til Mobilsiden.dk, at de arbejder på at færdiggøre Android versionen.

Så vil du være med på en formentlig kommende trend – inden den for alvor begynder – så skynd dig at download Rumble gratis i App Store.

Du kan opgradere til en betalingsversion af Rumble – denne koster 18 kroner  – som giver lidt flere muligheder og befrier dig for reklamer.

Redaktionen på Mobilsiden.dk (der aktuelt er afhængige) spår Rumble til at være en større konkurrent til Wordfeud, end spillet Draw Something.

Læs også:
 – Wordfeud slået af nyt populært spil