Rygte: Apple leder efter ny chip-producent

Apple leder efter en afløser til Samsung, når det gælder produktionen af quad-core chips til kommende Apple-enheder.

Rygte: Apple leder efter ny chip-producent

Det er ingen hemmelighed, at Samsung producerer næsten alle chips i Apples iOS-enheder. Med retssager over hele verden mellem de to firmaer, er det ikke overraskende, at Apple af flere omgange har søgt efter et alternativ, når det gælder produktionen af micro-chips til iOS.

 – Apple fravælger Samsung

Samsung har i flere år stået for processor-indholdet i iOS-enhederne. Allerede med A5 chip´en i iPhone 4 var der rygter om, at Apple ledte efter en afløser til Samsung. Det skete ikke, og heller ikke med produktionen af A6-chip´en til iPhone 5, var det lykkedes Apple, at finde en anden producent.

Nu er der ifølge PocketNow igen rygter om, at Apple leder efter en ny producent. Taiwanesiske TSMC er eftersigende ved at producere en ny chip, som Apple skulle have brændt sig varm på.

Om forsøget på at finde et alternativ til Samsung lykkedes kan kun tiden vise. Vi følger naturligvis med på rygtemøllen.

Opfølgning på historien

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 15/10/2012 publicerede redaktionen sagen Apple var advaret om dårlige maps – Du kan læse det videre forløb her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Apple..