Rygte: Apple udskyder tablet-frigivelsen

På grund af batteriproblemer har Apple valgt at skubbe frigivelsesdatoen for den meget omtalte ’tablet’-enhed.

Rygte: Apple udskyder tablet-frigivelsen

Apples længe ventede ‘tablet’-enhed vil blive tre måneder forsinket. Sådan lyder udmeldingen fra analytiker Shaw Wu fra Kaufman Bros., skriver electronista.com.

Shaw Wu har angiveligt været i kontakt med flere kilder fra Apples komponent-leverandører, som påstår, at den nye tablet vil blive frigivet i juni. Den originale plan var efter sigende, at salget skulle begynde allerede i marts, men “mindre problemer” med batteriet har fået Apple til at udskyde.

Shaw Wu mener ligeledes at vide, at det nye produkt bliver en krydsning mellem en Mac og en iPod – dog med mest vægt på sidstnævnte. Det betyder, at enheden ikke skal erstatte computeren, men i stedet fungere som en “super-iPod-Touch” med fokus på video, spil, internet, e-bøger og applikationer.

Det forventes stadig, at Apple vil benytte den annoncerede event 27. januar til at præsentere produktet.

Sagen videre

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 12/1/2010 kørte vi en opfølgning med en vinkel på Apples iSlate får iWork med multitouchKlik her for fortsættelsen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..